dievča, ktorú nenávidí život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď odignorujete Veľkonočný pondelok

Dnes bude asi väčšina ľudí plná dojmov zo "šibačky". Mladé splašené dievčatá sa budú pretekať v tom, ktorú viac krát hodili do vane, chlapci v tom, koľko panákov im po rodinách ponalievali a nešťastné matky v tom, koľko penez zase museli porozdávať.

Ja nie. Celý deň som mala pekne naplánovaný, bez akejkoľvek úhony na zdraví, či obsahu mojej peňaženky... Inak povedané, celkom obyčajný pondelok. Snáď jediná vec, ktorá ma úprimne prekvapila bola, keď sa mi moja drahá polovička vyhrážala, že ak "hneď teraz nebude", vyoblieva ma. Nebojte sa, dohodli sme sa.

Za mojich "detských" čias som si tento deň užívala oveľa viac a takisto som patrila medzi tie telence, ktoré si rátajú koľký šibač to už bol, ale musím sa úprimne priznať, som rada, že som už z toho vyrástla. A tak si môžem ísť dnes ľahnúť s pocitom, že som sa opäť raz o kúsok vzdialila "normálnej" spoločnosti.

denník | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014