dievča, ktorú nenávidí život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nevera tak trochu inak

Každú jednu noc podvádzam svojho priateľa... v sne. Nebudeme sa tu teraz hádať, či je to chcené alebo nechcené (pretože všetci dobre vieme, že žiadna žena a rovnako ani chlap sa nenahnevá, ak im raz za čas v sne urobí radosť nejaký ich tajný sex symbol). Ale samozrejme,  všetko má aj svoje hranice. Ak sa to zažne diať tak 3 či 4 krát do týždňa, slávne osobnosti sa začnú meniť na obyčajných ľudí, ktorých bežne stretávame na ulici, v škole alebo v práci a sme si počas celého sna vedomí svojej drahej polovičky, nie je to bohviečo.

Občas sa samej seba pýtam, či si to neprivolávam. Či náhodou nemyslím na opačné pohlavie častejšie ako ostatní. Ale pochybujem. Ktorá žena si pri pohľade na pekného futbalistu (ako napríklad dnes večer ja - James Rodríguez) nepripustí, že je skutočne fešák a nepozerá sa pri opakovaných záberoch možno trochu dlhšie ako by mala?? ... Asi žiadna.

Toto však nič nemení na fakte, že každé ráno sa budím s pocitom, že som sa voči môjmu priateľovi zase nejako previnila. Napriek jeho ubezpečovaniam, že je to úplne v poriadku a že sa nemám prečo trápiť (ó áno, o každom sne mu poviem, pretože inak by ma to zožralo) mám stále taký zvláštny pocit... Môžem si za to sama??

denník | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014