dievča, ktorú nenávidí život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

"Kupujte" narcisy

Včera sme tu mali deň narcisov a keďže som vždy strašne akčná, aj tentokrát sa mi podarilo namočiť sa do pomáhania na ďalšej dobročinnej akcii. Vlastne na akejkoľvek akcii. Namiesto 7:45 som stávala o krásnych 6:20, iba aby som sa v škole mohla navliecť do oranžového ponča/vesty (silne pripomínajúceho oblečok, ktorý nosia cestáry) a na hlavu si dať neodolateľný papierový žltý šilt. Skoro ma prekotilo, keď som tú súpravu zbadala v zborovni... Čo sa stalo s obyčajnou menovkou na ľavom "prsníku", žltým narciskom na pravom a škatuľkou v ruke??

Ďalšie prekvapenie dňa: moja sparingpartnerka sa nedostavila.... Asi sa dopočula o tej veste. Ešte že, som mala pri sebe časť mojej smečky, ktorú som ako správna kamarátka navliekla do rovnakého "oblečenia" a postavila vedľa mňa a ohavnej vázy s umelými narcismi, na ktorú sme vraj mali dávať veľký pozor, pretože patrila pani riaditeľke. Aspoň že, skoro všetci mladí v našej škole majú chrbtovú kosť a prispeli na dobrú vec, aj keď iba pár centami.

Aby sme teda zakončili vyučovanie v tento deň, kedy sa snažíme zachrániť ľudské zdravie a život, so všetkou úctou sme si pustili na poslednej hodine film The Wolf of Wall Street. No nech bol včerajšok akýkoľvek, som veľmi rada, že som sa aj ja mohla zapojiť do tohto boja. A dúfam, že ak ste aj vy v meste natrafil na nejaké dievča vyzerajúce ako neónka s krabičkou v ruke, neprešli ste len tak bez povšimnutia okolo.

denník | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014