dievča, ktorú nenávidí život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nejaký ten prológ

No... asi úplne na začiatok by bolo fajn sa predstaviť. Volám sa "Sarah"...  Ak mám pravdu povedať, nevolám sa Sarah, no tento pseudonym ma vystihuje snáď najlepšie. Moji blízky vedia presne o čom hovorím. Možno ak vyjde čas, raz sa k tej story dostanem.

O pár mesiacov,  možno trochu viac ako pár, ale aj tak je to už sakramentsky blízko, budem dospelá. Som typická gymplácka "kocka", ktorej sa naozaj nepáči rýchlosť, akou sa dostáva ku budúcoročným maturitám a ako každá "správna" teenegerka bojuje so svojou postavou tvaru presýpacích hodín s pár extra minútami... vlastne keď už mám byť teda úprimná, asi aj s pár extra hodinami. Mám úžasné kamarátky (moju smečku) s ktorými som zažila už toľko vecí, o ktorých by sa v slušnej, alebo dokonca aj priemernej spoločnosti hovoriť naozaj nemalo (nie jeden rodič by z toho skolaboval a v tejto ekonomike si naozaj nemôžeme dovoliť vydedenie). Ale čo je úplne najdôležitejšie, áno, moje priority sú zoradené správne, podarilo sa mi "zbaliť" najlepšieho chlapca na svete. Nepýtajte sa, neviem ako.

žijem si v podstate typický, ale svojím spôsobom veľmi atypický život mladého dievčaťa, so všetkými drámami, depkami, diétami a kopu inými rutinami ktoré sa tiež začínajú na D. A to je presne dôvod, prečo som začala s týmto blogom. Vlastne by som mu oveľa radšej hovorila denník. Každý jeden jediný deň sa mi podarí byť svedkom nejakého trapasu, väčšinou teda môjho vlastného, no keď sa tak zamyslím, moje kamarátky ich majú tiež dosť, nejakej tej "cool" story o najnovšej rozbíjačke u toho a toho na dome, nejakého ohavne oblečeného človeka, alebo kľudne len toho, aký najnovší kockársky vtip s mojou smečkou vymyslíme. Toto sú všetko veci, ktoré ma nebaví dusiť v sebe a moje skutočne "vytrvalé" písanie si do papierového denníka ma priviedlo k tomu, že virtuálny je predsa len lepší nápad. Či už máte, alebo nemáte záujem ostať čítať, ja si svoju dušu na "papier" pravdepodobne ostanem vylievať aj ďalej.


denník | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014