dievča, ktorú nenávidí život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chlebíček

Kvôli vidine peňazí, som sa dnes v absolútnom nečase hnala so štvrtinou mojej smečky a jej priateľom (mimochodom mojím bývalým priateľom, viem znie to desne, ale čuduj sa svete, celá táto situácia nám klape) do nášho vskutku ľúbezného hlavného mesta. Napriek tomu, že von by ste v tomto počasí za normálnych okolností nevyhnali ani mačku, nie to ešte psa, ja s mojou finančnou situáciou (nebudem ju rozoberať, pretože by ste mi z ľútosti začali posielať peniaze) som si nemohla dovoliť prepásnuť dva a pól hodinovú brigádu počúvania  hudby, ohodnotenú 15 eurami. Ešte som sa aj chlebíčkom cez prestávku mohla ponúknuť. A keď už nie kvôli jedlu by som to hodnotila pozitívne, tak potom naozaj neviem čo iné by ma malo presvedčiť.


denník | stály odkaz

Komentáre

  1. chlebíčky sú fajn
    a ak ti dovolili zobrať do oboch rúk po jednom chlebíčku, tak si šťastný človek ;)
    publikované: 16.04.2014 13:06:11 | autor: nezaujimavy (e-mail, web, autorizovaný)
  2. chlebíčky sú najlepšie... spolu so všetkým ostatným jedlom
    oficiálne sme dostali každý iba po jednom, ale keby pri stole nestálo toľko ľudí a mala by som prázdnejšiu kabelku, zahrala by som sa na rebelku :D
    publikované: 16.04.2014 22:29:06 | autor: sarahnobody (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014